Oh my blog!

 

Prije samog početka pisanje recenzije bih se htjela zahvaliti cijeloj Essenza ekipi a posebno našem suradniku Tomislavu koji je od samog početka bloga uz nas i redovito nam šalje Essenza proizvode s kojima smo mi i više nego zadovoljni.

Drage dame u današnjem blogu ću vam predstaviti Oriflameov Lash & brow conditioning gel. Naime radi se o Regenerativnom gelu koji daje tankim i lomljivim trepavicama i obrvama vitaminski poticaj. Obogaćen Lash Revive kompleksom, biotinom i pantenolom, poboljšava elastičnost i sjaj.

Drage dame Olival je za sve nas pripremio svoj novi proizvod, radi se kao što već vidite o Deo kremama. Ako ne znate što su deo kreme nastavite čitati blog kako bi se s njima upoznali.

FARMASİ je turski brand koji ima paletu proizvoda za lice, oči, usne, nokte.... i koji se profilira putem direktne prodaje kao jedina takva kompanija u Turskoj i ima distributere u 119 zemalja širom svijeta, što nas čini jako ponosnima.

TOP STIL

2017-03-12

"Tvrtka Top Stil d.o.o. je osnovana 1989. godine i od početka je prisutna na tržištu frizerske i kozmetičke opreme, potrošnog materijala, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Tvrtka Tehno proces utemeljena je 1996. i od tada do danas poslovala je u raznim granama industrije. U novije vrijeme postaje poznata kao proizvođač i distributer supstanci, sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje.

Prvi pročitajte što je novo!