ESSENZA- ALOE BB LIGHT-MEDIUM SKIN PERFECTOR

2017-03-06

Tvrtka Tehno proces utemeljena je 1996. i od tada do danas poslovala je u raznim granama industrije. U novije vrijeme postaje poznata kao proizvođač i distributer supstanci, sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje.

 Ekologija i smanjenje štetnog ljudskog utjecaja na okoliš jedni su od najvažnijih faktora koji se uzimaju u obzir pri proizvodnji u našim pogonima. Naravno, uz funkcionalnost i kvalitetu. Iz tog razloga mnoge sastojke u našim proizvodima proizvodimo i sami, u nekim slučajevima možemo reći i uzgajamo sami, dok se o ostalim prisutnim supstancama posvećuje velika pažnja, odnosno njihovoj sinkroniziranosti sa našom filozofijom i potrebama. Ovim načinom pokušavamo učiniti naše proizvode maksimalno kvalitetnima, budući da pojedine sastojke pratimo od njihovog samog nastajanja, preko prerade i proizvodnje do pakiranja i distribucije na prodajna mjesta.

Službens stranica: 

Od naših suradnika iz Tehno procesa dobili smo Essenza  BB Kremu za koju smo čuli da je odlična i da je svi hvala pa smo se i sami htjeli uvjeriti u to. Ako i vas zanima o kakvoj se BB kremi radi nastavite čitati ovaj blog :)  

Essenza BB kreme kompleksni su kozmetički proizvodi koji pružaju nekoliko funkcija uz osnovnu, hidrataciju i njegu kože.

Prvenstveno je tu dekorativna odlika ovih premium krema za lice. Ujednačuju ten, prikrivaju sitne nesavršenosti, pjegice, sitne ožiljke i različite poremećaje pigmentacije kože. Preporučuju se i za masnije tipove kože te kožu sklonu aknama.

Djeluju i kao blaga zaštita od UV zračenja. Za razliku od klasičnih tekućih pudera, ove kreme ne zatvaraju pore i omogućuju koži sve prirodne procese, pa su idealne za sve tipove kože.

BB kreme iz Essenza kozmetičke linije bazirane su na biljnim uljima badema, kokosa i mango maslacu. Obogaćene su prirodnim kozmeuticima. vitaminima E i B5 te ekstraktom aloe vere. Sadrže blag i ugodan miris bez alergenih spojeva. Ne nadražuju oštećenu ni kožu sklonu upalama.

BB krema Light-Medium idealna je za svjetliji ten lica.

Naravno svi znamo što je bb krema ali ova ima svoju posebnost. Znate kako klasične bb kreme koristimo umjesto pudera e sa ovom bb kremom to nije slučaj jer je gotovo bezbojna. Njezina posebnot je ta što se super lako nanosi i meni služi i kao primer odnosno nanosim je prije tretiranja lica i zbilja je odlična. Nije premasna i odlično izgleda i u svakodnevim siruacijama kada se koristi kako bi ublažila crvenilo, pigmentacije na licu i sl. 

Ukratko nema veliku pokrivnu moć zbog toga što se radi o kremi koja ne zatvara pore i ne šteti licu kao klasični puderi i svakako je preporučam za svakodnevnu uporabu jer je zbilja SAVRŠENA! I prekrasno miriše što je dodatni plus.

Također bih željela naglasiti da ova bb krema dolazi u 2 nijanse što je isto tako odlično u nijansi LIGHT-MEDIUM za svijetlu kožu i MEDIUM-DEEP za nešto tamniju kožu tako da se ne morate brinuti hoćetr li pronaći pravu nijansu za vašu kožu jer se ova krema jako prilagođava i samome tenu.

Ako želite pročitati još recenzija o Essenza proizvodima kliknite na gumb:

Još jednom se zahvaljujemo Tehno procesu odnosno Essenzi na prekrasnoj suradnji!