ORIFLAME Lash & brow conditioning gel

2017-05-25

Drage dame u današnjem blogu ću vam predstaviti Oriflameov Lash & brow conditioning gel. Naime radi se o Regenerativnom gelu koji daje tankim i lomljivim trepavicama i obrvama vitaminski poticaj. Obogaćen Lash Revive kompleksom, biotinom i pantenolom, poboljšava elastičnost i sjaj. 

BITNO ZNATI:

1.Gel se nanosi  ujutro ili navečer na čiste trepavice i obrve.

2.  Ima 8 mililitara.

3. Cijena mu je samo 24,90kn

4. Ne ostavlja boju i ugodnog je mirisa.

Po preporuci Kristine s kojom ste već upoznati gel sam počela stavljati prije nanošenja maskare na trepavice i mogu vam reći da sam jako zadovoljna samim učinkom. Radi se o tome da prilikom stavljanja maskare na trepavice na koje sam prethodno nanjela gel  one ne budu spojene, niti se lijepe i ono najbitnije na njima ne ostaju grudice kao što je inače slučaj čak i kod skuplih maskara kao primjerice moje Maxfactorove 2000 CALORIE Dramatic volume.

Gel ne koristim dugo tek svega tjedan dana pa vam za sada ne mogu puno reći o njegovom učinku regeneracije osim da također učvrščuje i obrve jer ga stavim prije nanošenja olovke na njih ali ću vam naknadno još pisati o samome gelu kada primjetim dodatan učinak.

I još jedna bitna stavr kod ovog proizvoda je sama četkica koja nije kao klasične četkice kao što vidite na slikama nego je dodatno nadopunjena te služi također poput malog češljića sto se meni zaista posebno sviđa jer je super za rasčešljavanje trepavica i obrva.

GEL U KATALOGU:

*Ako želite ući na katalog na stranicu gdje se gel nalazi kliknite na slike ispod.

KATALOG ZA 5. MJESEC

*Želite li vidjeti cjelokupni katalog kliknite na sliku ispod.

KONTAKT NA KOJI MOŽETE POSLATI NARUDŽBE  I UPITE:

Još jednim hvala Kristini i cijeloj Oriflame ekipi na odličnom proizvodu!