ANGELS PRIRODNA KOZMETIKA

2017-03-25

Angels proizvodnja prirodne kozmetike za njegu 

FB STRANICA:

NAŠ PRVI PROLJETNI BLOG!

Angels prirodna kozmetika je postala naš generali i glavni suradnik i na tome joj se zahvaljujemo. Jednostavno je najbolja! Proizvodi su 100% prirodni i ne štete niti malo jer nemaju umjetna bojila, parabene, alergene i druge štetne tvari.

Od Angels prirodne kozmetike smo ovoga puta dobili 4 prediva proizvoda:

1. TONIK SA SREBROM,

2. TEEN KREMA ZA LICE SA OSJETLJIVOM KOŽOM,

3. BALZAM ZA USNE,

4. RELAX ULJE.

U nastavku pročitajte više o ovim izvrsnim proizvodima. :) 

TONIK SA SREBROM

TONIK SA SREBROM ( VIŠENAMJENSKI) : sastoji se od : ionskog srebra,glicerina i aloa vere. Ovaj tonik ima višenamjensku funkciju. Osim što je pogodan za sve tipove kože,hidratizira,vraća koži sjaj,on također izvrsno liječi gljivice,herpes,afte,lišajeve,akne i prištiće,ubode insekata,porezotine,opekotine,ožiljke i mnoga druga stanja kože.

Tonik koristim za svakodnevno skidanje šminke sa lica i mogu vam reći da je savršen. Imam osjetljivu kožu i baš zato mi je ovaj tonik još draži jer ne isušuje, ne masti kožu niti ona bude crvena nakon njegovog nanošenja. Neutralnog je mirisa. Jednostavno se nanosi jer ima odličan čep i pumpicu za špricanje . Svima ga toplo preporučujem.


TEEN KREMAZA LICE S PROBLEMATIČNOM KOŽOM

Krema je bež boje i guste strukture, koja se pomalo razljeva. Ima prirodan miris što mi se jako sviđa. Krema se nanosi ujutro i navečer na čisto lice. Kao i svaka krema do sada sve pohvale Angels prirodnoj kozmetici što pravi hidratantne kreme od kojih lice ne bude masno kao da ste nanjeli ulje a ne kremu što je slučaj kod većine drugih proizvođača. Moram ponovno pohvaliti predivno pakiranje.


BALZAM ZA USNE

Prvo bih vas htjela pitati jeste li probali Domaćicu s kokosom? Ako jeste onda znate kakvog je predivnog mirisa i okusa e baš takvog je mirirsa i ovaj balzam za usne. Bijele je boje i lako se nanosi i pruža svježinu usnama i štiti ih od isušivanja i štetnih utjecaja sunca. Pakiranje je također predivno kao što vidite na slici, meni osobno najlijepše zbog malih anđelčića koji lete na nebu. Iskreno ne znam ima li ovaj balzam u sebi kokos ali definitivno je PREDIVAN, vi koji ste probali ili domaćicu s kokosom ili ovaj balzam znate o čemu govorim a vi koji niste isprobajte što prije i jedno i drugo. 

RELAX ULJE ZA TIJELO

Kao i ostala ulja Angels prirodne kozmetike i ovo ulje ima praktično pakiranje. Sastoji se od bademovog ulja i naranče koja se zbilja dosta osjeti i stvara lijep miris.

Ulje sam nanjela nakon tuširanja po cijelom tijelu kako bi se osjećala opuštenije i zaspala. Definitivno preporučujem da barem jednom tjednom stavljate ovo ulje kada uzmete malo vremena za sebe i za svoje opuštanje.

Još jednom veliko hvala Angels prirodnoj kozmetici na predivnim proizvodima i odličnoj suradnji! 

Još proizvoda Angels prirodne kozmetike: