FARMASI MATT RUŽEVI

2017-04-10

FARMASİ je turski brand koji ima paletu proizvoda za lice, oči, usne, nokte.... i koji se profilira putem direktne prodaje kao jedina takva kompanija u Turskoj i ima distributere u 119 zemalja širom svijeta, što nas čini jako ponosnima.

Na svih 5 kontinenata FARMASİ ima više od 350 miliona korisnika koji zbog naše vrhunske tehnologije i visoke kvalitete svakoga dana od nas očekuju kontinuitet i nove proizvode na zadovoljstvo naših klijenata.

Želite li i Vi isprobati neki od Farmasi proizvoda? Ako je vaš odgovor da, kliknite na link ispod gdje ćete naći našu dragu suradnicu Tihanu kod koje naručujete proizvode.

TIHANA: 


Od Tihane smo dobili 2 predivna matt ruža. Stiglo nam je proljeće i uskoro stiže ljeto i iz tog razloga smo izabrali savršene pink boje, koje bi svaka od vas trebala imati.

Radi se o:

07 Barbie pink

17 Fuchia

BARBIE PINK

Ova je ruž toliko poseban da vam jednostavno ne mogu riječima opisati. Radi se o tome da je to barbie nježna pink nijansa koju definitivno možete kombinirati uz sve ali njezina posebnost je ta što blješti! Doslovno blješti iako se rdi o matt ružu koji zaista je matt ali boja je toliko pigmentirana i toliko je odlična da vam usne izgledaju punije i što je još bitnije dosta dugo traju. Do sada nikada nisam imala ovu nijansu i definitivni se trenutno nalazi u mojim favoritima. :)

FUSHIA

Fuchia je klasičan tamije pink ruž za koji sam igurna da posejduje 90% djevojaka i žena. Jednostavno je savršena nijansa, može se kombinirati uz dnevni make up ali i za večernji izlazak. Također kao i Barbie pink ruž pigmentacija mu je savršena kao i sama tekstura. Također želim naglasiti da ruževi odlično mirišu i da ne isušuju usnice što je jako bitno. Kao što vidite na slikama zbilja se radi o proljetno- ljetnoj nijansi u kojoj zbilja uživam :)

KATALOG

Još jednim hvala Tihani i samoj Farmasi kompaniji na predivnm ruževim i nadamo se nastavku suradnje! :)


Jeste li i vi isprobali Farmasi kozmetiku?