OLIVAL Natural deo kreme

2017-05-24

Drage dame Olival je za sve nas pripremio svoj novi proizvod, radi se kao što već vidite o Deo kremama. Ako ne znate što su deo kreme nastavite čitati blog kako bi se s njima upoznali.

OLIVAL SLUŽBENA STRANICA:

Nova linija Natural deo krema odiše prirodom, a sadržani sastojci koji pružaju dugotrajnu svježinu i djelovanje, dodatno su oplemenjeni blagim prirodnim mirisima.   

Natural deo kreme ne sadrže opasne tvari, što je dodatno potvrđeno NATRUE certifikatom za prirodnu kozmetiku, a pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Nemaju negativan učinak na kožu niti okoliš, ne štete ozonu, ne začepljuje pore, omogućuju koži da prirodno diše, s krajnjim rezultatima njegovane i zdrave kože bez neugodnih mirisa tijekom cijelog dana.

Olival je za sve nas pripremio 5 deo kremica:

1.Natural deo krema ružmarin i limun.

2.Natural deo krema menta i lavanda. 

3.Natural deo krema sensitive rose.  

4.Natural deo krema antibacterial - čajevac .

5.Natural deo krema zeleni čaj.

Meni su se najzanimljivijim činile Natural deo krema ružmarin i limun Natural deo krema sensitive rose pa sam njih i isprobala.

Natural deo krema ružmarin i limun 

Ružmarin nije uzalud dobilo naziv po "morskoj rosi"! Od latinskog ros (rosa) i marinus (more) nastao je naziv ove dragocjene mediteranske biljke. Svojim blagim antiseptičkim učinkom sprječava razvoj mikroorganizama i neugodnog mirisa znoja. Deo krema u kojoj je sljubljeno eterično ulje limuna i ružmarina, uz neutralizaciju neugodnih mirisa, stvara dugotrajni osjećaj svježine uz osvježavajuću citrusnu notu tijekom cijelog dana.

Prvo što mogu reći za ovu deo kremicu da miriše potpuno na prirodno, što mi se zaista jako sviđa, jer nema onih 'plastičnih' mirisa. Svi znate kakvog je intenzivnog mirisa ružmarin tako da se limun gotovo i ne osjeti ali baš zbog  ružmarina vaše tijelo se neće osjetiti na znoj. Iskreno ovo je jedan od najintenzivnijih deo proizvoda koje sam ikad koristila i zbilja sve pohvala Olivalu na tome.

Natural deo krema sensitive rose

Opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina ove blage deo kreme pouzdanog i nježnog dezodorirajućeg djelovanja. Namijenjena je osobama vrlo osjetljive kože i podložnim alergijskim reakcijama zbog pomno odabranih blagih, potpuno neutralnih i nježnih sastojaka. 

Ne znam kako vam opisati ovu do kremicu osim da je miris SAVRŠEN! Miris je savršen, zaista savršen. Ova deo krema nije toliko intenzivna kao prethodna ali je po meni zbog svog mirirsa nadmašila sve ostale. Ima prediavn miris ruže i ružine vodice koji me očarao već nakon samog otvaranja. Definitivno je moj favorit! :)

Ukratko o ostalim Olival Natural deo kremama:

Natural deo krema menta i lavanda

 Kompozcija eteričnih ulja mente i lavande, sljubljena u ovoj formulaciji, pruža jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži. Ova deo krema bit će vrlo tražena i poželjna u vrijeme velikih vrućina. Miris mente zadržava se u koži tijekom cijelog dana, a svježina lavande suptilno je protkana kao blaga mirisna nota ove kompozicije. Lavanda dodatno neutralizira neugodni miris znoja i sprječava stvaranje mikroorganizama kao popratne pojave znojenja.

Natural deo krema antibacterial - čajevac 

 Čajevac je najsnažniji prirodni antiseptik, a u ovoj deo kremi ima jedinstven i snažan učinak koji traje tijekom cijelog dana. U kombinaciji s kokosovim uljem njegovo djelovanje je produženo, a miris znoja neutraliziran. Deo krema s čajevcem namijenjena je osobama koje se pojačano znoje, bave se sportom ili su izložene dodatnim naporima.

Natural deo krema zeleni čaj 

  Poznato je da zeleni čaj sadrži snažne antioksidanse i djeluje na slobodne radikale nastale znojenjem, a blagim mirisom neutralizira znoj. Učinak traje tijekom cijelog dana, a ugodan miris stapa se s mirisom kože što ovu kremu čini posebno poželjnom za suptilan mirisni doživljaj 


I za kraj ono najbolje cijena Natural deo krema je samo 29,90kn što je zaista vrlo malo i pristupačno za svakoga.

Još jednom hvala Maji i cijeloj Olival ekipi na predivnim proizvodima! :)